Avicena KS

Laborant/e

	 	 

KONKURS PËR PLOTËSIMIN E VENDIT TË PUNËS AVICENA-KS  sh.p.k

Titulli i vendit të punës: Laborant/e

Vendi i punes: Hani i Elezit

DETYRAT KRYESORE TË PUNËS :

 • Kujdeset për kualitetin e shërbimeve laboratorike,
 • Përkujdeset për pajisjet laboratorike dhe rregullat për funksionimin e tyre,
 • Etika dhe qasja profesionale ndaj pacientëve dhe institucionit,
 • Dhënia e këshillave profesionale.
 • Marrja e gjakut.

Aftësitë e kërkuara:

 • -Aftësi për të komunikuar si verbalisht ashtu edhe me shkrim,
 • Aftësi dhe shkathtësi profesionale,
 • Përvojë pune se paku 2 vite,
 • Aftësi në përdorimin e pajisjeve mjekësore,
 • Njohje e mirë e punës me kompjuter (Microsoft Word, Excel,Internet).

Dokumentacioni i kërkuar:

 • Licensa përkatëse e punës,
 • CV e shkurtër dhe përshkrim i përvojës profesionale.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në bashkë me referencat në E-mail: hr@avicena-ks.org

Konkursi do të jetë i hapur nga data 29.09.2021 deri më datën 07.10.2021.

Shikime 388
Kategoria Shëndetësi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Hani i Elezit
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC