Hotel International Prishtina

Kuzhinier/e, Mirëmbajtës/Punëtor Teknik (M), Recepsioniste, Punëtore në SPA (F)

	 	 

Hotel International Prishtina & SPA shpall konkurs:

Pozita e hapur :Kuzhinier (M/F)

Nga konkuruesit kërkohet:

 • Të ketë paraqitje profesionale,
 • Përvojë pune si kuzhinier,
 • Njohuri rreth punës dhe të jetë korrekt në punë.

Pozitat e hapura :  Mirembajtes/Punetor teknik (M)

Aftësitë e kërkuara:

 • Të ketë paraqitje profesionale,
 • Përvojë pune si mirëmbajtes,
 • Njohuri rreth puneve teknike dhe të jetë korrekt në punë.

Pozita e hapur : Recepsioniste (F)

Aftësitë e kërkuara:

 • Te kete aftesi te punes ne grup
 • Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office
 • Njohja e gjuhës angleze
 • Të jetë komunikative
 • E motivuar për punë

Pozita e hapur : Punetore ne SPA(F)

Aftësitë e kërkuara:

 • Te kete aftesi te punes ne grup
 • Njohja e gjuhës angleze
 • Të jetë komunikative
 • E motivuar për punë

Të gjithë te interesuarit të na kontaktojnë në email: info@hotelinternationalprishtina.com

Ose te telefonojne ne numrin: 038 600 222

Me respekt

Hotel International Prishtina & SPA

 

Shikime 1807
Kategoria Hoteleri
Skadon 2 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC