Shpërndaje
	 	 

Infosoft Systems Prishtina, kërkon të rekrutojë:

Jurist  

Detyra dhe Përgjegjësi

 • Të zbatojë në mënyrë  të vazhdueshme kërkesat ligjore dhe rregullatore të klientëve për aplikimin/miratimin/monitorimin e gjithë procesit të  bashkëpunimit.
 • Të përcaktojë rrezikun ligjor në të gjitha kontratat ndaj klientëve dhe furnitorëve
 • Të kontrollojë limitet dhe  kriteret e përputhshmërisë në lidhje me raportimin e çështjeve ligjore.
 • Evidentimi i projektligjeve, ligjeve, udhëzimeve teknike, të cilat ndikojnë në aktivitetin e kompanive.
 • Përpilimi dhe ndjekja e kërkesave për interpretim të Ligjit per Prokurim Publik si dhe akteve në zbatim të tij.
 • Përgatitja e njoftimeve si dhe materialeve njohëse mbi ndryshimet e LPP
 • Harton kontratën bazuar në kushtet e ofertës ose dokumente të tjera të dërguara nga kërkuesi si dhe propozon ndryshime te duhura të një kontrate në mbrojtje të interesave të kompanisë .
 • Sipas nevojës harton shkresa drejtuar institucioneve të ndryshme për çështje që lidhen me aktivitetin e kompanisë.

Kërkesa për kandidatët

Arsimimi dhe eksperienca

 • Diplomë Fakulteti në degën Juridik
 • Eksperience pune në kompani relevante, minimum 2 vjet.
 • Njohje e mirë e legjislacionit të Kosovës
 • Të ketë njohuri të mira në përdorimin e programeve bazë të kompjuterit.
 • Aftësi në përdorimin e mjeteve si MS Project, MS Visio, MS Excel
 • Aftësi shumë të mira komunikuese me shkrim dhe me gojë në gjuhën shqipe dhe angleze.
 • I orientuar drejt zbatimit të afateve, aftësi koordinuese dhe bashkëpunuese.

Per të aplikuar ju lutem dërgoni CV-të dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet tuaja në adresen e_mail: hr@infosoftsystems-ks.com.

Afati per aplikim është deri me 14 Shkurt 2019.

 

TAGS: InfoSoft Group, KosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2257
Kategoria Juridik
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC