Cacttus

Vende të lira të punës (38)

	 	 

CACTTUS SH. A. është kompani udhëheqëse në Kosovë, e cila ofron zgjidhje dhe shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit dhe të telekomunikimit. Portofoli i saj i shërbimeve përfshinë konsulencë në TIK, telekomunikacionin dhe rrjetet, integrim të sistemit, shërbime të zhvillimit të softuerit, zgjidhje të biznesit, edukim dhe trajnime.

Në vazhdën e plotësimit të kërkesave të vazhdueshme biznesore, CACTTUS SH. A. Shpall konkurs për pozitat e listuara si më poshtë:

 • Inxhinier/e i/e Rrjetave - Senior (1 pozitë);
 • Inxhinier/e i/e Rrjetave - Junior (1 pozitë);
 • Inxhinier/e i/e Sistemve - Junior (1 pozitë);
 • Inxhinier/e i/e Sistemve - Senior (1 pozitë);
 • Inxhinier/e per Cloud Shërbime - Junior (1 pozitë);
 • Zvillues/e për Cloud Shërbime - Junior (1 pozitë);
 • Zvillues/e për Cloud Shërbime - Senior (1 pozitë);
 • Inxhinier/e për Cloud Shërbime - Senior (1 pozitë);
 • Arkitekt/e (4 pozita);
 • Inxhinier/e i/e tensioneve të ulta (2);
 • Inxhinier/e teknik/e i/e shitjes (2 pozita);
 • Inxhinier/e Softueri Senior (10 pozita);
 • Inxhinier/e Softueri Junior (10 pozita);
 • Asistent/e i/e shitjes (2 pozita).

Si të aplikoni:

Përshkrimet më të detajuara të detyrave, përgjegjësive dhe kualifikimeve relevante të pozitave të sipërmendura, mund t’i gjeni në linkun: https://cacttus.com/join-us

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet ta dërgojnë CV-në, në: jobs@cacttus.com jo më larg se 08.10.2021. Ju lutemi që në subject line të emailit, ta vendosni titullin e pozitës për të cilën po aplikoni. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen. CACTTUS Sh.a. është punëdhënës që ofron mundësi të barabarta punësimi.

Shikime 4280
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC