Fivestar

Punëtorë për mirëmbajtjen e higjienës & Rojtarë/Kujdestar

	 	 

Mundësi punësimi:

Punëtorë për mirëmbajtjen e higjienës

  • Të jeni mbi moshën 18 vjeç,
  • Të jeni të gatshëm të kujdeseni për mirëmbajtjen dhe pastërtinë e objektit,
  • Të jeni të përgjegjshëm.

Rojtarë/Kujdestar (ndërrimi i natës) 

  • Të jeni mbi moshën 18 vjeç,
  • Të jeni të gatshëm të punoni në ndërrimin e natës,
  • Të jeni të gatshëm të kujdeseni për objektin dhe mirëmbajtjen e tij,
  • Të jeni të përgjegjshëm.

 Të interesuarit të lajmërohen në lokacionet e Fivestar Fitness Prishtinë, apo në njërin prej numrave të telefonit +377 45 829 323, +377 45 103 200.

Shikime 1365
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC