Albi Shopping

Zëvendës/e Menaxher/e

	 	 

  • Zëvendës/e Menaxher/e

Vendi i punës: Albi Market – PRIZREN

Kualifikimet e kërkuara:

  • Të kenë aftësi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës;
  • Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;
  • Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës;
  • Të ketë përvoje pune, në punë të njëjta apo të ngjashme;
  • Të ketë aftësi të menaxhimit të punës në presion

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në apo plotësuar aplikacionin e Kompanisë dhe ta dërgojnë përmes e-mail adresës në: hr@albicenter.com ose mund të dërgohen edhe fizikisht tek zyret e Albi Group në adresën: Zona e Re Industriale, Veternik, Prishtinë si dhe në Albi Market- Galeria Shopping Mall-Prizren.

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Duke ju falënderuar për aplikim ju njoftojmë se vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur deri me 15 Tetor 2021.

Shikime 3048
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC