Reforma

Shitës, Transportues i Mallrave (Prishtinë, Fushë Kosovë)

	 	 

Reforma Automotive, kompania lidere në Kosovë për shitjen e pjesëve të veturave me një përvojë mbi 20 vite në industrinë e automobilizmit, operon me gjithësejt 6 qytete, në Prishtinë, Pejë, Prizren, Ferizaj, Podujevë, Fushë Kosovë.
Reforma Automotive shpall konkurs për pikën e shitjes në Prishtinë (Shkabaj Head Office) në pozitën: Shitës (1) dhe Fushë Kosovë, Transportues I Mallrave (1)

Pozita: Shitës  (Dega Prishtinë/Shkabaj Head Office)

Kërkesat:

 • Të ketë njohuri/përvojë në industrinë e shitjes së pjesëve të veturave
 •  Të jetë I aftë të punoj në katalogun për kërkimin e pjesëve TecDoc
 •  Të jetë I moshës 20-40 vjec
 •  Diplomë universiteti ( E preferusheme )
 •  Të disponoj patent shofer të kategorisë B
 •  Të ketë aftësinë e të punuarit në grup
 •  Të mos ketë vepra të hapura penale

Pozita: Transportues i Mallrave (Dega Fushë Kosovë)

Kërkesat:

 • Të ketë patent shofer kategorisë B
 • Të dijë të ngas motorrin deri në 125cc
 •  Të jetë I moshës 20-40 vjec
 •  Të ketë aftësinë e të punuarit në grup
 •  Të mos ketë vepra të hapura penale

Të gjithë të interesuarit CV mund ta dërgojnë në e-mail adresën: jobs@reforma-pr.com  në titull duhet shkruar pozita e punës për të cilën aplikoni. Afati I aplikimit është deri më datën 12.10.2021.
Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kompanisë do të kontaktohen!

 

Shikime 2068
Kategoria Transport
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC