Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • ËSHTË PËRGJEGJËS PËR PROJEKTET E NDËRTIMIT NË KOMPANI,
 • TË KETE PËRVOJË NË PROJEKTIM,
 • TË KETË NJOHURI SHUMË TË MIRA RETH DOKUMENTACIONIT TEKNIK QE APLIKOHEN PER KOMPANIT E NDERTIMIT,
 • ËSHTË PËRGJEGJËS PËR NXJERJEN E SIPËRFAQEVE TË OBJEKTEVE DHE ME PAS PROJEKTIMIN E OBJEKTEVE TE KOMPASNISE,
 • RIKONSTRUKSION NDERTIM OBJEKTESH DHE TE KETE NJOHURI TE SHKELQYER PER PERGADITJEN E PARAMASAVE,
 • TE KETE NJOHURI PER PERGADITJEN E LIBRIT NDERTIMOR DHE DITARINE PUNES,
 • TË KETE NJOHURI TE SHKELQYER NE POROGRAMET AUTO-CAD, PAKETE OFFICE,
 • REALIZON DHE MBAN PËRGJEGJESI PËR TË GJITHA DETYRAT E TJERA QË I NGARKOHEN.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET  E NEVOJSHME:

 • AFTËSI PËR PUNUAR NË GRUP,
 • SHKOLLIMI I LARTË, INXHINIER I DIPLOMUAR I NDERTIMTARISË,
 • PËRVOJË NË PUNË, MINIMUMI 3 VJEÇARE.

APLIKIMI DUHET TE BEHET VETEM ONLINE DUKE DERGUAR CV-NE TUAJ ME FOTO PERMES  E-MAIL ADRESES: hr.shell.rks@gmail.com

NE SUBJEKT LE TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 8.00-17.00 NE TEL:+38649940014

AFATI I FUNDIT PER APLIKIM: 21 TETOR, 2021

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management