Velanis Kosova SH.A

Customer Support (3)

	 	 

Velanis Kosova e licensuar nga BQK si Institucion Financiar Jo-Bankar është një kompani FinTech e cila është e fokusuar në industrinë e financave dhe teknologjisë ku ofron shërbime të ndërlidhura me financat digjitale në Kosovë dhe Zvicër.

 KONKURS


Pozicion i hapur i punës: Customer Support

Orari: 08:00 - 20:00 / 2 ndërrime


Pozita të lira: 3 vende pune

Përparësi ju jepet personave që kanë njohuri të larta të gjuhës gjermane (aftësi të shkruara dhe verbale).


Përgjegjësitë përfshijnë:

 • Marrëdhënie të mira me klientët duke trajtuar pyetjet dhe shqetësimet me shpejtësi dhe profesionalizëm.
 • Sigurohet që të gjitha kërkesat e klientit të përpunohen në kohë e pa vonesa.
 • Udhëzime për përdoruesit, rreth produktit.
 • Komunikimi përmes live chat.
 • Mbështetje cilësore për klientët gjatë fazave të hapjes së llogarisë, si dhe gjatë gjithë ekzistencës së llogarive individuale e biznesore.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, në mënyrë që të jetë i aftë të fitojë besimin e klientëve.

Aftësitë / Kërkesat:

 • Njohuri të larta të gjuhës gjermane (aftësi të shkruara dhe verbale);
 • Aftësi të jashtëzakonshme të dëgjimit dhe vëmendje ndaj detajeve;
 • Bindës dhe i orientuar drejt rezultateve;-
 • Diplomë të shkollës së mesme; diplomë kolegji e preferuar;
 • Njohuri të mira në platformat, përmes të cilave menaxhohen kërkesat e klientëve;
 • Përvoja e mëparshme e punës në një pozite të ngjashme është avantazh, posaçërisht nëse kjo përvojë është krijuar në cilësinë e mbështetjes së klientëve në industritë teknologjike ose bankare;
 • Rrjedhshmëria komunikuese biznesore në gjuhën shqipe (aftësi të shkruara dhe verbale);
 • Rrjedhshmëria komunikuese biznesore në gjuhën angleze (aftësi të shkruara dhe verbale) - e preferuar;
 • Aftësi te mira organizative dhe të menaxhimit të kohës;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi qe është i aftë të fitojë besimin e klientëve;
 • Gadishmëria për të punuar në orar fleksibil.

Benefitet:

 • Sigurim shëndetësor;
 • Mjedis pozitiv i punës;
 • Pagë konkuruese duke u bazuar në përvojën dhe aftësitë e aplikuesit/es;
 • Mundësi e mirë avancimi brenda kompanisë, posaçërisht në departmentin e shitjes marketingut dhe teknologjisë.

Nëse jeni të interesuar t'i bashkoheni ekipit tonë me një mundësi të mirë avancimi, dërgoni CV -në tuaj, duke specifikuar rolin për të cilin po aplikoni në info@velanis.ch 

Kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen. 

Afati i fundit për aplikim: 21.10.2021

Shikime 3577
Kategoria Telekomunikim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC