AGNA Kosova

Menaxher i Shitjes (Regjioni i Prishtinës), Shitës/e (Regjioni i Prizrenit)

	 	 

Adresa: Mazgit, Obiliq – Kosove

Pershkrimi:  Kompania Agna Kosova L.L.C, pjese e AgnaGroup, ne kuadrin e zgjerimit te aktivitetit te saj te biznesit, kerkon te punesoje Menaxher Shitjesh dhe nga shites/e per Regjionet si me poshte:

Pozicioni: Nje (1) Menaxher Shitjesh per Horeca per regjionin e Prishtines

Kandidati duhet të ketë këto kualifikime:

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë
 • Të ketë të paktën 2 vjet eksperiencë si drejtues në shitje
 • Eksperiencat e mëparshme në fushën e produkteve të konsumit të shpejtë përbëjnë avantazh.
 • Njohje e mirë e gjuhës angleze
 • Njohje e mirë e paketës Microsoft Office
 •  Patent shofer B

Pozicioni: Nje (1) Shites/e per regjionin e Prizrenit

Kandidati duhet të ketë këto kualifikime:

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë
 • Të ketë të paktën 2 vjet eksperiencë si drejtues në shitje
 • Eksperiencat e mëparshme në fushën e produkteve të konsumit të shpejtë përbëjnë avantazh.
 • Njohje e mirë e gjuhës angleze
 • Njohje e mirë e paketës Microsoft Office
 •  Patent shofer B

Luten të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV e tyre tek adresa e-mail: hr-ks@agnagroup.com

Dokumentacioni i kerkuar per aplikimin:

 • Curriculum Vitae

 

Shikime 3782
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC