Mercurius Consulting

Specialist Implementimi

	 	 

POZITA:                              Specialist Implementimi

REFERENCA:                      MC-014/3-21

QYTETI:                              Prishtinë

Mercurius Consulting është kompani e specializuar në fushën e rekrutimit dhe përzgjedhjes së stafit. Për zhvillimin e veprimtarisë së klientit tonë, në Industrinë e Softuer Solucioneve, jemi në kërkim të kandidatëve ambicioz për pozitën e Specialist Implementimi. Specialisti i Implementimeve punon me klientët që adoptojnë sisteme të reja softuerike, duke siguruar që sistemi i plotëson kërkesat e klientit. Si Specialist i sistemit detyrat tuaja janë për të instaluar dhe personalizuar sistemin softuerik për nevojat e klientit.

PËRGJEGJËSITË:

 • Analizon kërkesat e klientit, zgjedhjen e propozuar dhe implementon softuerin e adaptuar sipas nevojave të klientit.
 • Bën pranimin e të dhënave, bartjen e listave, bartjen e saldove dhe regjistrimin e te dhënave ne sistem.
 • Bën trajnimin e personelit të klientit për përdorimin e softuerit te ri.
 • Ne rast nevoje ofron asistencë teknike te klientët për te zgjedhur problemet që ata hasin gjatë përdorimit te softuerit.
 • Bën hulumtimin e ndonjë moduli shtesë për kërkesa specifike të klientëve në industri specifike.
 • Jep inpute te kompania partnere që zhvillon aplikacionet për produktet apo funksionet e reja.
 • Teston ato produkte apo funksione të reja nese i plotësojnë kërkesat për zgjidhjen e problemit te klientit.

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

 • Diplomë e nivelit bachelor apo kombinim i edukimit (ekonomik dhe informatikë), trajnimit dhe përvojës ekuivalente.
 • Së paku 2 vite përvojë pune në kompani qe ofrojnë solucione te softuerëve.
 • Njohuri të theksuar të paketës Microsoft Office & Visio dhe softuerëve financiarë QuickBooks, Xero, Sage, Navision ose të ngjashme.
 • Aftësi të mira të kuptuarit te gjuhës angleze ne terminologjinë e teknologjisë.
 • Aftësi analitike për zgjedhjen e problemeve.
 • Aftësi hulumtuese për produkte shtesë.
 • Aftësi për te qenë proaktiv në ofrimin e zgjidhjeve kreative.
 • Te ketë mindset të rritjes, inovacionit dhe te propozoj zgjidhje të reja.
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit verbal dhe me shkrim.
 • Ambicie për edukim të vazhdueshëm në teknologji dhe sisteme.
 • Aftësi për të punuar në ambient ekipor dhe ndërlidhje me departamente tjera të kompanisë.
 • Patentë shoferi valide dhe përvojë në ngasjen e automjetit.

OFERTA:

 • Paga atraktive.
 • Orari i punës prej 08:00 deri 16:30, nga e hëna deri të premten.
 • Sigurim shëndetësor.
 • Kompensim i shpenzimeve të telefonit.
 • Laptop/PC personal me pajisje përcjellëse.
 • Mbështetje në zhvillimin e vazhdueshëm personal, duke ndjekur trajnime profesionale.
 • Mundësi për të punuar në një kompani që i njeh vlerat e punëtorëve dhe me ekip fantastik.

APLIKIMI:

Të gjithë Ju që i posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit të klientit, jeni të mirëseardhur të aplikoni deri më datën 03.10.2021. Kandidatët që përzgjedhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë. 

Shikime 773
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC