Hotel Garden

Përgjegjës i ndërrimit në restaurant

	 	 

Pozicioni: Përgjegjës i ndrrimit në restaurant

Gjinia: Femër apo Mashkull

Kualifikimi:

Preferohet :Të ketë të përfunduar Shkollen e Turizmit apo trajnime në fusha të përaferta Të ketë pervojë pune në të njejtën lemi

Pergjegjesite:

 • Koordinon stafin e Shërbimit gjatë ndrrimit( Kamarieret dhe banakieret),
 • Kontrollon Stafin mbi përgjegjësitë dhe përmbushjen e detyrave
 • Merr ankesat nga klientet
 • Ndihmon Menaxherin kryesor në përzgjedhjen e stafit( në sektorin e tij)
 • Merr porositë dhe shërben mysafirët me pije dhe ushqim. Sigurohet se ushqimi dhe pijet shërbehen në mënyrë të shkëlqyeshme( ne baze te standardit te percaktuar nga Hotel Garden Dhe Garden Open Kitchen).
 • Fleksibil në orarë
 • Faturimi dhe procesimi i pagesave.

Aftësite shtese:

 • Njohja e punës me kompjuter
 • Njohja e gjuhës angleze
 • Të jetë komunikativ dhe pozitiv
 • I motivuar për punë
 • Aftësi për punë nën presionin e kohës
 • Gadishmëri për punë jashtë orarit

Paga të mira, bonuse.

Gjinia: Femër apo Mashkull

Shembull

Email: apliko@hotelgarden-ks.com

Pozicioni: Përgjegjës i ndrrimit në restaurant

Shikime 1947
Kategoria Hoteleri
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC