EMO

Shitëse (Prishtinë, Ferizaj, Prizren, Fushë Kosovë)

	 	 

Shitëse (Prishtinë, Ferizaj, Prizren, Fushë Kosovë)

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

  1. Kompania EMO qysh prej themelimit në vitin 1875 ka një histori të pasur si shitës dhe servisim të orave. EMO sot ka 9 pika në Kosovë, ku jemi njëra prej kompanive kryesore duke bërë marëveshje me brende me renome botërore për të cilat jemi edhe distributor gjeneral të shumë aksesorëve,orëve dhe syzeve. Kemi arritur të marrim dy here statusin “Superbrands” e vazhdojmë të punojmë pa ndalur në zhvillimin e produkteve dhe brendeve tona!

KONKURS PËR PUNËSIM

Shitëse në dyqan

Vendi : Prishtinë, Prizren, Ferizaj, Fushë Kosovë.

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Përvojë pune së paku 1 vjeçare
  • Përgjegjësi për arkë
  • Aftësi të mira komunikimi
  • Motivim në punë
  • Preferohet njohja e gjuhës Angleze

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj e-mail adresën hr@emoshops.com.  ose në numrin  +38348280281 aplikoni jo më vonë se deri me datën 14.10.2021.

Shikime 3330
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC