Jeta Farm

Farmaciste,Teknike e Farmacisë

	 	 

Barnatore “Jeta Farm”, në Pejë

Fton të gjithë të interesuarit të konkurojnë për pozitat e punës:

       1. Farmaciste

       2. Teknike e Farmacisë

Detyrat:

  • Të udhëzojnë klientët dhe të japin shpjegime për produktet në barnatore;
  • Të mirëmbajnë produktet e ekspozuara;
  • Shënojnë çmimet e produkteve;
  • Plotësojnë stoqet e produkteve të ekspozuara;
  • Përkujdesen për mbajtjen e pastërt të hapësirës ekspozuese.

Kualifikimet:

  Për Farmaciste: 

  • Të jetë e licensuar. 

Për Teknike të Farmacisë

  • Të ketë diplomë të shkollës së mesme të farmacisë si dhe të jetë e licensuar, 
  • Të ketë njohuri bazike rreth barnave. 

Tjera:

CV personale dhe dokumentet përcjellëse eventuale ju lusim ti dërgoni përmes emailit në: ramelajqi66@gmail.com

Shikime 1374
Kategoria Farmaci
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC