Newborn AM

Agjent/e Telefonik/e në Gjuhën Gjermane

	 	 

New Born AM Sh.p.k  është kompani gjermane me përfaqësi në Kosovë e cila e zhvillon biznesin e saj për tri vite me radhë në Kosovë në fushën e Telekomunikacionit. Me qëllim të zgjerimit dhe përforcimit të ekipit tonë, jemi në kërkim të kandidatëve për:

Pozitën : Agjent /e Telefonik/e në Gjuhën Gjermane

Detyrat

 • Caktimi i termineve me klientët – Jo shitje.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Njohuri të larta në të folur dhe të shkruar në gjuhën gjermane.
 • Njohuri ne sistemin kompjuterik ( MS Office).
 • Aftësi të shkëlqyera komunikative dhe i motivuar për arritjen e objektivave të caktuara.
 • Të jetë i përgjegjshëm dhe bashkëpunues në orarin e punës.
 • Përvoja e punës jo-obligative.

Çfarë ofrojmë ne ?

 • Pagë Bruto 600 Euro + Bonus + Provision + Abschluss.
 • Kontratë pune sipas Legjislacionit të Kosovës.
 • Orar i punës prej Hëne – Enjte : 08:00 – 16:30 dhe të Premteve : 08:00 – 14:00.
 • Ambient të ngrohtë dhe profesional të punës.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dorëzuar CV e tyre në e-mail adresën : newbornam@gmail.com Për informata shtesë na kontaktoni në numrin e telefonit : 049-581-416.

Adresa : Rr. “ Bajram Kelmendi, 20 ” Prishtinë.

Afati i fundit per aplikim: 17.10.2021


New Born AM Sh.p.k ist ein deutsches Unternehmen mit Vertretung im Kosovo, das sein Geschäft seit drei Jahren in Folge in Kosovo im Bereich Telekommunikation aufbaut. Zur Erweiterung und Verstärkung unseres Teams suchen wir Kandidaten in:

Positionen: Call Agent

Aufgaben :

 • Terminvereinbarung mit Kunden – Kein Verkauf.

Qualifikationen erforderlich:

 • Hohe Deutschkenntnisse in Wort und Schrift.
 • Kenntnisse in Computersystemen (MS Office).
 • Ausgezeichnete Kommunikationsfähigkeiten und motiviert, bestimmte Ziele zu erreichen.
 • Verantwortlich und kooperativ bei der Arbeitszeit sein.
 • Berufserfahrung – nicht erforderlich.

Was bieten wir an?

 • Brutogehalt 600 Euro + Bonus + Provision + Abschluss.
 • Arbeitsvertrag gemäß Kosovarischem Recht.
 • Arbeitszeiten von Montag - Donnerstag: 08:00 - 16:30 Uhr und Freitag: 08:00 - 14:00 Uhr.
 • Warmes und professionelles Arbeitsklima.

Alle Interessenten können sich bewerben, indem sie ihren Lebenslauf an die E-Mail-Adresse: newbornam@gmail.com senden. Für weitere Informationen kontaktieren Sie uns unter der Telefonnummer: 049-581-416.

Anschrift: "Bajram Kelmendi" - Str.20  Pristina.

Bewerbungsschluss: 17.10.2021

Shikime 2565
Kategoria Telekomunikim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC