Liri Prizren

Punëtor/e në Prodhim

	 	 

KONKURS PËR VENDE TË LIRA PUNE

  • Punëtore femra në prodhim
  • Punëtorë meshkuj në prodhim

Ne ofrojmë:

  • Stabilitet në punë
  • Sigurim për aksidente në punë
  • Ushqim dhe transport
  • Si kusht fillestar për aplikim është që aplikuesit të jenë me vend banim në qytetin e Prizrenit

Mund të aplikoni duke derguar CV tuaj, përmes email adresës: info@liriprizren.com, ose në numrin e telefonit 045/757-009, po ashtu mund të paraqiteni edhe personalisht në zyret tona, të cilat gjenden në Prizren në rrugen "Agim Shala" Nr, 16., (te tranziti ri) ku do t'i nénshtroheni një interviste të shkurtër dhe do të plotësoni aplikacionin e punës. (Përparësi kanë kandidatët të cilet kanë përvojë punë në pozitën përkatëse).

Shikime 4048
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC