Non-Disclosed Client

Komercialistë (6)

	 	 

KosovaJob për klient te saj shpall konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punës në pozitën: 

Komercialistë (6)

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

  • Preferohet të këtë të përfunduar Fakultetin (Diploma universitare në Fakultetin Ekonomik gjegjësisht drejtimi Menaxhment, Administrim biznes, shitje është përparësi);
  • Të ketë patentë shofer (kategori B);
  • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime;
  • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes konkretisht në rrjetin e Komerciales ose punë të ngjashme së paku dy vite të kësaj lamie;
  • Punët dhe detyrat për pozitën e komercialistit do të diskutohen në fazën e radhës të rekrutimit nga klenti ynë.

Kandidatët e përzgjedhur pas aplikimit do t’i nënshtrohen intervistës.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre deri më 30.09.2021, në e-mail adresën: hr.department.f@gmail.com apo të marrin informata në numrin e telefonit +38349381300

Afati i fundit per aplikim: 14 Tetor, 2021

Shikime 2653
Kategoria Shitje
Skadon 18 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC