FLO

Menaxher/e dyqani (1), Asistent/e menaxher/e (1), Arkëtar/e (2), Asistent/e të shitjes (6)

	 	 

Brendi i njohur  ndërkombëtarisht i këpucëve nga Turqia, vazhdon me hapjen e dyqaneve të reja në gjithë Kosoven. Nëse jeni entuziast dhe të motivuar për të punuar, për të iu bashkëngjitur ekipit tonë profesional, inkurajoheni të aplikoni për pozitat:

-Menaxher/e dyqani (1)

-Asistent/e menaxher/e (1)

-Arkëtar/e (2)

-Asistent/e të shitjes (6)

Lokacioni: Podujeve Plazza Park


MENAXHER/E DHE ASS. MENAXHER/E DYQANI

Kualifikimet e kërkuara dhe kriteret:

 • Diplomë Universitare, preferohet fakulteti Ekonomik,
 • Së paku 2 vjet përvojë pune menaxheriale në sektore të ngjajshme
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, flesibilitet, si dhe aftësi planifikuese dhe monitoruese.
 • Të jetë energjik, të ketë iniciativë dhe kreativitet.
 • Të ketë njohuri të gjuhës Angleze në të shkruar dhe të folur, njohja e gjuhës turke është përparsi.
 • Të ketë aftësi të mire kompjuterike, sidomos rreth MS Office, preferohet të ketë njohuri te  software-ve të shitjes, etj.

ARKETAR/E DHE ASISTENT/E E SHITJES

Kualifkimet e kërkuara dhe kriteret:

 • Diplomë e shkollës së mesme. Diplomë universitare do të jetë përparësi.
 • Përvojë relevante pune 1 vjeçare në fushë të ngjashme, është përparësi.
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe kujdesit ndaj klientit.
 • Të jetë person energjik, të ketë vetëiniciativë dhe kreativitet. 
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze, etj.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgoni CV me fotografi, në e-mail adresën: majlinda.shala.flo@gmail.com deri më datë 30.09.2021

JU LUTEMI CEKENI NË TITULL POZITEN– MENAXHER/E, ASS. MENAXHER/E , ARKETAR/E ose ASISTENT/E TË SHITJES

Shikime 2325
Kategoria Shitje
Skadon 4 ditë
Orari
Lokacioni Podujevë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC