BAS Market

Menaxher/e Marketi, Arkëtare, Asistent/e i/e Shitjes (Ferizaj, Lipjan, Milloshevë)

	 	 

“BAS Shpk” me seline Qendrore në Ferizaj, Rr.Enver Topalli e cila operon me 7 pika në nivel vendi , hap konkurs për të plotësuar vendet e lira të punës për pozitat si në vijim:

Menaxher/e Marketi,
Arkëtare,
Asistent/e i/e shitjes 

Vendi i punës: (Pozitat janë të hapura për të gjitha pikat e shitjes)

Bas Market – Ferizaj, Lipjan dhe Milloshevë (Obiliq) .

Kualifikimet e kërkuara: Zv.Menaxher/e-Marketi

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme, përparësi me shkollim më të lartë,
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës,
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit,
 • Të ketë aftësi të menaxhimit të punës në presion,
 • Shkathtësi të shkëlqyera në shitje dhe negociata,
 • Njohja shumë e mirë e punës me kompjuter,
 • Përvojë punë në sektorin ushqimor,
 • Menaxhues shumë i mirë i kohës.

Kualifikimet e kërkuara: Arkatare & Asistent/e i/e shitjes

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme,
 • Përvojë pune,në sektorin ushqimor & shitjes në arkë
 • Njohja e produkteve ushqimore,
 • Të jetë fleksibil dhe i/e shpejtë në zgjidhjen e problemeve,
 • Menaxhues shumë i mirë i kohës,
 • Iniciator dhe bashkëpunues me kolegë,
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi.

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës,
 • Mundësi të zhvillimit profesional,
 • Pagë konkurruese.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në e-mail adresës në: endrit.bas@gmail.com

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën dhe vendin për të cilën aplikoni.

Duke ju falënderuar për aplikim ju njoftojmë se vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur deri me 15 Tetor 2021, 23:59 

Shikime 1137
Kategoria Shitje
Skadon 21 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC