NT Charlie

Social Media Manager

	 	 

Pozita: Social Media Manager

Detyrat & Përgjegjësitë

 • Menaxhimi i Rrjeteve Sociale (Facebook, Instagram,),
 • Krijimi I content (editimi I fotove, video etj),
 • Krijimi i kampanjave,
 • Krijimin e raporteve mujore për arritshmëri.

Kriteret:

 • Njohuri të shkëlqyera të reklamimit përmes rrjeteve sociale,
 • Njohje me trendet dhe fushën e Marketingut Digjital,
 • Njohja e programeve për dizajnim te materialeve publikuese,
 • Eksperiencë pune në fushë të njejtë,
 • Eksperiencë të mire në krijimin e kampanjave reklamuese në rrjete sociale,
 • Njohja e Gjuhës Angleze.

Përparësi kane:

 • Personat te cilët kanë aftësi të mira në dizajn të përmbajtjes,
 • Kanë aftësi të mira për fotografi,
 • Janë të hapur të ndihmojnë edhe në punët e tjera të kompanisë.
 • Pervojë pune.

Dergo CV në: Hr.charlie@grandstore-ks.net

Afati i fundit per aplikim: 14 Tetor, 2021

Shikime 1998
Kategoria Marketing & PR
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC