Grand Store

Kopshtar, Pastruese (4)

	 	 
Grand Store hap konkurs pune per keto pozita:

Kopshtar

Pastruese (4)


Kopshtar

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

  • Mirëmban hapësirat e gjelbërta;
  • Mirëmban hapësirat tjera të jashtme të objektit;
  • Pastron dhe heq mbeturinat në hapësirën e jashtme të objektit;
  • Si dhe punë të ngjashme që kanë të bëjnë me procesin e punës.
  • Mirëmban mjetet e punës që i përdorë;

Orari I punes: 8:00-16:00

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME:

  • Të këtë të kryer shkollën e mesme;

Pastrues/e

Përgjegjësitë dhe detyrat:

  • Mirëmbajtja e nivelit të lartë të pastërtisë në të gjitha hapësirat e qendrës;
  • I/e orientuar drejt detajeve dhe në gjendje të mbaj nivel të lartë të përgjegjësisë;
  • Pastrimi I mjeteve të punës pas perdorimit të tyre;
  • Sipas nevojës kryen dhe detyra të tjera të caktuara nga udhëheqësi;

Lokacioni:  Grand Store Prishtinë, Veternik

Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë përmes numrit të telefonit: 049 747 505

Afati per aplikim: 1/9/2020-30/9/2020

Shikime 691
Kategoria Të tjera
Skadon 17 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC