Punto

Shitës në Showroom, Monter

	 	 

Kompania “PUNTO SHPK” me seli ne Fushe Kosove dhe Prishtine, e specializuar ne shitjen e inventarit per zyre dhe administrate, perfaqesuese e brendeve te njohura ne kete lemi, shpalle konkurs per kete pozite:

Shitës në Showroom

 • Kualifikimet
  • I/e diplomuar apo ne vijim te studimeve
  • Njohje e punes me kompjuter ne MS Office
  • Eksperience ne pune (e preferushme)
  • Aftesi te mira komunikative dhe te punes ne ekip
  • Njohje e gjuhes angleze (e preferushme)
  • Patent shofer te kategorise B

 


Monter

 • Kualifikimet
  • Njohje e punes me kompjuter ne MS Office (e preferushme)
  • Eksperience ne pune (e preferushme)
  • Aftesi te mira komunikative dhe te punes ne ekip
  • Patent shofer te kategorise B

Te gjithe te interesuarit, te dergojne CV-ne ne email info@punto-rks.com apo ta sjellin ne showroom-in tone ne Magjistralen PrishtineFushe Kosove, km 1.

Shikime 1096
Kategoria Shitje
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC