NewCo Ferronikeli Complex

Inxhinier për Mirëmbajtjen e Makinerive të Rënda

	 	 

NJOFTIM PUNE

Balfin Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitetet për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe menaxhimin e hapsirave tregtare apo industriale, telekomunikacion, industria minerare, financime dhe programe besimi për konsumatorët.

NewCo Ferronikeli Complex L.L.C është pjesë e Balfin Group dhe operon në sektorin e Industrisë së Minierave.

Pozicioni:                Inxhinier për Mirëmbajtjen e Makinerive të Rënda

Departamenti:       Mirëmbajtje

Lokacioni:              Drenas, Kosovë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Është person përgjegjës për organizimin dhe mbarëvajtjen e punës në garazhen e kompanisë;
 • Mbikqyr procesin e mirëmbajtjes së rregullt, parandaluese si dhe riparime të prishjeve, që të kryhen me cilësi të lartë brenda objektivave dhe afateve kohore;
 • Kryen inspektim të rregullt të makinerive të rënda dhe pajisjeve tjera lidhur me performancën e tyre, gjetjen e gabimeve dhe eliminimin e tyre si dhe testimin e pajisjeve të riparuara;
 • Koordinon punët rreth riparimeve të makinerisë së rëndë, identifikon mosfunksionimin e tyre dhe planifikon furnizimin me pjesë rezervë për këto makineri;
 • Sigurohet që të gjitha makineritë e rënda dhe pajisjet e garazhes të trajtohen si duhet duke ushtruar kujdes dhe kontroll të duhur;
 • Kryen dhe detyra të ngjashme sipas nevojave të kompanisë.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike;
 • Eksperienca të mëparshme në pozicione të ngjashme në sektorët e riparimit të makinerive të rënda janë të preferueshme;
 • Certifikim për servisimin e makanerive të rënda;
 • Njohuri të specializuara në riparimin dhe mirëmbajtjen e makinerive të rënda;
 • Të ketë njohuri shumë të mira kompjuterike (Microsoft office);
 • Aftësi të mira menaxhuese, komunikuese dhe organizative;
 • Aftësi për t'u përshtatur në punën në grup.

Kushtet e punës:

NewCo Ferronikeli Complex L.L.C ofron paketë të mirë kompesimi dhe benefitesh, përfshirë edhe bonuse bazuar në meritë dhe vlerësimin e performancës.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me letër motivimi dhe dokumentet përcjellëse më së largu deri më 26/09/2021, në adresën e e-mailit hr@ferronikeli.com ose me postë në adresën: Rr. Besim Mala nr. 227, 13000 Gllogoc, duke përcaktuar në subjekt pozicionin “Inxhinier për Mirëmbajtjen e Makinerive të Rënda”.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë dhe vetëm kandidatët që do të përzgjedhen në listen e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 1943
Kategoria Mekanikë
Skadon 2 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC