UKAB

Bagerist / Makinist, Shofer Kamioni Kat. C / Kranist, Elektricistë / Monterë, Puntorë Fizikë

	 	 

MUNDËSI PUNËSIMI

UKAB” Sh.P.K. kërkon puntore per punesim me afat te pacaktuar:

 1. Bagerist / Makinist
 • Operimi me eskavatore dhe makina te ndryshme ne teren.
 • Perkujdesja dhe mirembajtja preventive e makinave.

 1. Shofer kamioni Kat. CE / Kranist
 • Drejtimi i kamioneve dhe operimi me vinç te kamionit.
 • Perkujdesja dhe mirembajtja preventive e makinave.

 1. Elektricistë / monterë
 • Montimi i materialeve elektoenergjetike te tensionit te mesem dhe te larte ne teren.

 1. Puntorë fizik
 • Punet fizike ne projektet elektroenergjetike ne teren..

Kushtet:

 • Përvojë pune

Ofrojmë:

 • Pagë atraktive

UKAB Sh.P.K. fton të gjithë individët e interesuar te na kontaktojne permes telefonit: 038 606 121, ose t’i dërgojnë CV, referencat e punës dhe dëshmitë tjera relevante në adresën elektronike ukab_pr@yahoo.com.

Shikime 789
Kategoria Ndërtimtari
Skadon 13 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC