Solu Group

Agjent/e të thirrjes në gjuhën Shqipe (50), Social Media Manager (2), Dizajner Grafik (2)

	 	 

Kompania Solu Group hap konkurs për këto pozita:

 1. Agjent/e të thirrjes në gjuhën Shqipe (50) ,
 2. Social Media Manager (2),
 3. Dizajner Grafik (2).

Agjent/e të thirrjes në gjuhën Shqipe

Kualifikimet:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, ndërpersonale dhe përvojë pune në sektorin për shërbim ndaj klientit,
 • Aftësi të mira kompjuterike,
 • Aftësi te mira organizative,
 • Aftësi të punës nën presion.

Ne ofrojmë

 • Pagë konkuruese bazuar ne aftësitë e juaja komunikative,
 • Ambient i mire pune,
 • Trajnime profesionale ne shitje,
 • Zhvillim personal ne shitje, menaxhment dhe marketing,
 • Mundësi për avansim ne karrierë.

Social Media Manager 

Kualifikimet:

 • Njohuri të shkëlqyera të reklamimit përmes rrjeteve sociale,
 • Njohje me trendet dhe fushën e Marketingut Digjital,
 • Pervojë pune me Google ADS,
 • Pervojë me Facebook ADS,
 • Njohja e programeve për dizajnim te materialeve publikuese,
 • Eksperiencë pune në fushë të njejtë,
 • Eksperiencë të mire në krijimin e kampanjave reklamuese në rrjete sociale,
 • Njohja e Gjuhës Angleze.

Ne ofrojmë

 • Pagë konkuruese bazuar ne aftësitë e juaja komunikative,
 • Ambient i mire pune,
 • Trajnime profesionale ne shitje,
 • Zhvillim personal ne shitje, menaxhment dhe marketing,
 • Mundësi për avansim ne karrierë.

Dizajner Grafik

Kualifikimet:

 • Përvojë pune paraprake në dizajn grafik prej së paku 2 vite,
 • Njohuri të punës në programet InDesign, Illustrator , Photoshop dhe softuerë tjera të dizajnit,
 • Njohje shumë e mirë të gjuhës angleze.
 • Portfolio të formatit PDF apo linkun e formatit digjital për të dokumentuar vizualisht projektet e realizuara (obligative).

Ne ofrojmë

 • Pagë konkuruese bazuar ne aftësitë e juaja komunikative,
 • Ambient i mire pune,
 • Trajnime profesionale ne shitje,
 • Zhvillim personal ne shitje, menaxhment dhe marketing,
 • Mundësi për avansim ne karrierë.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre në email adresën solugrouphr@gmail.com

Ne Subject te ceket pozita per te cilen aplikoni.

Afati i fundit per aplikim: 09.10.2021

Shikime 7223
Kategoria Telekomunikim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC