Finca Kosovo

Zyrtar/e për Shërbime me Klientë

	 	 

FINCA është Institucion Financiar Amerikan, që operon në Euroazi, Lindje të Mesme, Afrikë dhe Amerikë Latine, duke shërbyer mbi 2.7 milion klientë. Me qëllim të rritjes së efikasitetit në operacione, FINCA Kosovë shpallë:

KONKURS

ZYRTAR/E PËR SHËRBIME ME KLIENTË  - DEGA MITROVICË

PËRGJEGJËSITË:

 • Regjistron transaksionet e pagesave me para të gatshme nga ana e klientëve;
 • Përgatitë marrëveshjet për kredi;
 • Ndihmon Departamentin e kredive gjatë procesit të shpërndarjes së kredive;
 • Përgatitë raporte javore, mujore dhe raporte të tjera sipas kërkesave nga zyra qendrore ;
 • Zbaton rregullat dhe procedurat sipas standardeve me te larta të shërbimit ndaj klientëve;
 • Raporton në Departamentin e Financave;
 • Raporton te Menaxheri i Degës.

KUALIFIKIMET:

 • Diplomë Universiteti në ekonomi, financa kontabilitet ose të ngjashme;
 • Përvoja e punës me menaxhim të parave të gatshme;
 • Aftësi të mira kompjuterike;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese;
 • Aftësi të forta analitike dhe organizative;
 • Njohuria e gjuhës angleze konsiderohet përparësi; Preferohet posedimi i patentë shoferit.

Ju lutem plotësojeni aplikacionin online përmes web-faqës: www.fincakosovo.org ose dergoni CV- në dhe Letrën motivuese në e-mail adresën: recruitment.hr@fincakosovo.org Në titull duhet të shkruhet pozita e punës dhe vendi. Aplikacionet e dorëzuara në format tjera nuk do të konsiderohen.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen. FINCA Kosovë ofron mundësi punësimi të barabartë. Kandidatet femra inkurajohen të aplikojnë. Afati i aplikimit deri me 22.09.2021.

www.fincakosovo.org 

 

Shikime 1413
Kategoria Banka
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Mitrovicë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC