Ciao Berto

Teknik i Teknologjisë Informative - IT Support Desk

	 	 

Ciao Berto, kompani lidere ne prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit te aktivitetit afarist, eshte duke kerkuar kandidat te interesuar per poziten e hapur te punes Teknik i Teknologjise Informative " IT SupportDesk", kandidati do kontriboj në pjesen e teknologjisë informative, duke punuar ne mirembajtjen dhe monitorimin e sistemeve dhe rrjeteve kompjuterike. Nese jeni kandidat i interesuar per aftesim ne karrier, dhe per pune ne ambient dinamik te punes, ju ftojme te aplikoni.

Lokacioni:                     Prishtinë
Paga:                             E pa përcaktuar  
Data e fundit:               07.10.2021
Pozita:                          Teknik i Teknologjise Informative " IT SupportDesk"
Tipi i kontrates:            Kontrate e rregullt pune
Orari:                              40 ore ne jave, me fleksibilitet per vikend
Extra:                              Paten  shoferi

Aplikimi:                        Dergoni CV dhe dokumentet percjellese ne:  hr@ciao-berto.com

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 1. Instalimi dhe konfigurimi i sistemeve dhe programeve kompjuterike;
 2. Rregullimin e problemeve te rrjetit LAN & Wi-Fi;
 3. Menaxhimi i servereve te Windows, DHCP, Domain Controller dhe Active Directory;
 4. Zgjedhja e problemeve te Software apo Hardware;
 5. Asiston kolegët ne zgjedhjen e problemeve teknike;
 6. Mirembajtja e procedurave dhe raporteve qe ofrojne mbeshtetje teknike per te gjithe kompanine;
 7. Analizimi i te dhenave per te kuptuar problemet e mundshme;
 8. Krijimi i llogarive per perdoruesit e rinje;
 9. Vleresimi i nevojave per per kompanine, dhe propozimet per teknologji te re;
 10. Merrni pjese ne takime ne te gjithe kompanine, per te kuptuar me mire nevojat e kompanise dhe stafit per anen teknike;
 11. Back-up te servereve;
 12. Hapja dhe mirembajtja e e-mail te stafit;
 13. Mirembajtja e web-faqes;
 14. Mbeshtjetja per problemet e mundshme ne Makinat CNC, e preferueshme;

Kualifi­kimet:

 • Diplome/Cerifikata të fushave relevante / e preferueshme;
 • Të ketë përvojë pune ne fushen e teknologjise informatike (+1 vit);
 • Njohje shume te mire te Hardware, Software dhe Aplikacioneve;
 • Qendrim i drejtuar drejt ekipit dhe ndihmes ndaj kolegeve per problemet teknike;
 • Njohja e gjuhës angleze e preferueshme;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi;

Ciao Berto inkurjon te gjithe kandidatet te aplikojne, dhe ju siguron per trajtim te barabart ne perzgjedhje.

Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i te cileve ju pershtatet më shumë kerkesave te kompanise do te ftohen per interviste.

Shikime 2013
Kategoria Informatikë
Skadon 11 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC