ARHING Group

Social Media Manager

	 	 

Kompania ARHING- Prishtinë shpallë:

KONKURS PUNE

Pozita e Punës: Social Media Manager

Detyrat & Përgjegjësitë

 • Menaxhimi i Rrjeteve Sociale (Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter),
 • Zhvillimin dhe përmirësimin e njohjes së Brand-it & Shërbimeve,
 • Postimi i artikujve/postimeve në Web,
 • Organizimi i promocioneve,
 • Krijimi i kampanjave,
 • Krijimin e raporteve mujore për arritshmëri.

Kriteret:

 • Njohuri të shkëlqyera të reklamimit përmes rrjeteve sociale,,
 • Njohje me trendet dhe fushën e Marketingut Digjital,
 • Pervojë pune me Google ADS,
 • Pervojë me Facebook ADS,
 • Njohja e programeve për dizajnim te materialeve publikuese,
 • Eksperiencë pune në fushë të njejtë,
 • Eksperiencë të mire në krijimin e kampanjave reklamuese në rrjete sociale,
 • Njohja e Gjuhës Angleze.

Përparësi kane:

 • Personat te cilët kanë aftësi të mira në dizajn të përmbajtjes,
 • Kanë aftësi të mira për fotografi,
 • Janë të hapur të ndihmojnë edhe në punët e tjera të kompanisë.

Si të aplikoni ?:

 1. Dërgoni CV-në tuaj në media@arhing.com
 2. Plotësoni pyetësorin në linkun https://forms.gle/h44aD1cZTsqTrHmPA

Konkursi mbetet i hapur deri më datën: 18.09.2021

Shikime 1001
Kategoria Marketing & PR
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC