A&M Clothes

Asistente të Shitjes, Arkatar/e, Depoist/e, Transportues (Prishtinë, Prizren, Fushë Kosovë, Gjakovë, Pejë, Ferizaj)

	 	 

Kompania A&M Clothes hape vende të lira pune për: 

Pozita e kerkuar: Asistente të Shitjes , Arkatar/e  , Depoist/e  dhe Transportues

Punonjës: Të rregullt

Orari i punës: I plotë

Vendi i punës: Albi MALL- Prishtine,  A&M Clothes- tek SheshiRoyal Mall – Prishtine, Abi Çarshia – Prizren , A&M Clothes- Fushe KosoveA&M Clothes- GjakoveA&M Clothes -PejeA&M Clothes- Ferizaj , Ring MALL- Ferizaj, Depo -Çagllavice!

Afati për Aplikim: 08.10.2021

Detyrat e Asistentit të Shitjes:

 • Mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve, 
 • Përkujdeset për sektorin e caktuar, bënë organizimin vizuel të mallit,
 • Percjellë artikujt e shitur,evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek Menaxheri i dyqanit.

Detyrat Arkatarit:

 • Mirëpret klientët,
 • Kryen të gjitha pagesat e konsumatorit, me para të gatshme dhe transaksione me kartela bankare,
 • Bënë barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj,
 • Plotëson raporte të ndryshme të shitjes,
 • Raporton tek Menaxheri i dyqanit dhe Departamenti i Financave në Administratë.

Kualifikimet

 • Arsimimi i mesem ose i lartë,
 • Shkathtësi të mira matematikore / numerike,
 • Shkathtësi të mira komunikuese,
 • Njohuri të mira të programëve kompjuterike dhe të gjuhës Angleze,
 • Njohuri mbi principet e shitjes dhe pëvoje pune paraprake.
 • Kontakt Reference.

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email:  hr@am-clothes.com

Ju lutem të vendoset në subject: Pozita dhe Qyteti 

Afati i fundit per aplikim: 

Shikime 1833
Kategoria Shitje
Skadon 12 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC