Abrazen

Laborant/e në laboratorin fiziko-kimik dhe mikrobiologjik

	 	 

KONKURS

Laborant/e në laboratorin fiziko-kimik dhe mikrobiologjik

Detyrat e përgjithshme:

Në laboratorin fiziko-kimik dhe mikrobiologjik:

 • Të gjitha analizat i bënë sipas procedurava analitike të përshkruar në procedurat e punës.
 • Bënë kontrollën e qumështit të freskët gjatë pranimit, procesimit dhe mbushjes sipas procedurave të punës .
 • Kontrollon mostrat e produkteve të fermentuara gjatë procesit të përgatitjes dhe mbushjes sipas procedurave të punës
 • Kontrollon analizat e lëngjeve gjatë përgatitjes dhe mbushjes sipas procedurave të punës.
 • Në bazë ditore kontrollohen koncentrimet e reagensave të cilat përdoren për pastrimin e objekteve si dhe kontrollohet higjiena e tyre sipas procedurave të punës.
 • Si dhe punë tjera të cilat përcaktohen nga udhëheqësia e fabrikës.

Kualifikimi:

 • Niveli i eduktimit: Bachelor (Dega: Kimi, Teknologji ushqimore dhe degët tjera në të cilat fitohet njohuri për kimi analitike)
 • Gjuhë të huaj: Angleze
 • Të jetë kumunikativ dhe bashkpunues
 • Të punojë në ekip
 • Të ketë aftësi në punë me kopjuter (min.: Windows, Word, Excel, PowerPoint)
 • Të jetë fleksibil

Kushtet e punës:

 • Në këto pozita të punës punohet me orar të organizuar në tri ndërrime si dhe varësisht prej procesit teknologjik të përgatitjes dhe mbushjes do të ketë punë me orar të shtuar ose edhe në ditët e weekendit.
Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".
 
Vetëm kandidatët që do të përzgjidhen në listë të ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 1164
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Burim
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC