Buka Bakery

Shitëse

	 	 

BUKA ka arrite që në një kohë shumë të shkurtër të bëhet kompania me emër sinonim e cilësisë së lartë të bukës në Kosovë dhe ka arrit që t’u siguroje qytetarëve të Kosovës produktet me standarde të larta. Buka ofron produktet e shëndetshme dhe me përmbajte të pasur të thekrës dhe grurit, e kombinuar me tërshëre, fara liri, senduiҫe të llojeve të ndryshme, kafe dhe ëmbëlsira me shije të veçantë. Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e Buka Coffee Shop ju ftojmë të aplikoni për:

VEND TË LIRË PUNE:

Posti: Shitëse

Lokacioni: Buka Coffee Shop – Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Zbaton aktiviteteve të përgjithshme të shitjes së produkteve në dyqanet e Buka Coffee Shop
 • Është përgjegjës/e për saldon, raportimin dhe barazimin e arkës
 • Përgatit, organizon dhe vendos produktet nëpër rafte
 • Përkujdeset që të jenë të vendosura të gjitha çmimet e artikujve në rafte
 • Kujdesit për shërbim të klientëve  
 • Si dhe zhvillon detyra tjera të natyrës së punës

Kualifikimet Profesionale

 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Eksperience pune në shitje për të paktën 1 vit
 • I/e motivuar dhe ambicioz/e
 • Aftësi të theksuara organizative, komunikuese dhe ndër-personale
 • Njohuri të mira të paketës Microsoft Office
 • Njohja e gjuhës angleze është e preferuar

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".

Konkursi qëndron i hapur deri më 30 Shtator, 2021

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shikime 1543
Kategoria Shitje
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC