Grouper

Digital Marketing Specialist

Shpërndaje
	 	 

Pozita: Digital Marketing Specialist

Çfarë kërkohet nga ju:

 • Përvojë pune të dëshmuar si Specialist apo Menaxher në Marketing Digjital
 • Njohje e programeve të editimit
 • Përvojë me parimet e komunikimit vizual
 • Njohje e sistemeve për dizajne dhe menaxhim të webfaqeve
 • Aftësi të shkëlqyera analitike dhe të menaxhimit të projekteve
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimint verbal dhe të shkruar
 • Diploma në Marketing, Media Digjitale apo fushë tjetër është plus

Punët që do të kryeni:

 • Dizajnoni kampanja për media digjitale në përputhje me qëllimet e kompanisë
 • Koordinoni dhe zbatoni krijimin e përmbajtjeve digjitale sikurse newsletters, blogjeve, njoftimeve për shtyp, reklama për rrjete sociale dhe podcaste)
 • Zhvilloni kampanja në përputhje me librim dhe udhëzimet e brendit Grouper
 • Menaxhoni projekte digjitale end-to-end
 • Përmirësoni të dhënat në webfaqen tonë që të rritni njohjen e brendit
 • Ruani ndikimin si kompani e fortë online përmes rrjeteve sociale
 • Sygjeroni dhe implementoni metoda të marketingu që të rritni profitet e kompanisë
 • Monitoroni ROI-të dhe KPI-të
 • Rrini në hap me kohën me zhvillimet e reja nëpër media digjitale

Si të aplikoni? Na dërgoni me email CV-në dhe një letër motivuese në support@grouperkosovo.com. Përshkrimii i emailit duhet të jetë “Aplikim për punë: Digital Marketing Specialist”

Afati i fundit për aplikim është data: 14 Shkurt 2019

Informata të përgjithshme rreth GROUPER-it  :

“GROUPER” është platforma e parë e blerjes grupore në rajon, e  themeluar në janar të vitit 2011 e cila transformoi tregun e tregtisë elektronike dhe u bë i njohur si kreu i tregtisë elektronike në  Rajon. Dhe tani po vjen edhe në Kosovë, duke filluar operacionet e tij në gjysmën e dytë të vitit 2019. Aplikoni dhe bëhuni pjesë e një ekipi të pasionuar, i gatshëm të sjellë ofertat më të mira për:  bukuri, restorante, palestër, koncerte, produkte, shëndetësi, udhëtime  dhe shumë më tepër dhe të gjitha me çmime të parezistueshme.

Çfare ofrojme:

 • Kulturë kreative dhe të hapur për rritje dhe zhvillim
 • Trajnime për aftësi të reja dhe njohuri të përditësuara
 • Kompenzim solid
Shikime 1298
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC