ArtMotion

Agjent/e i/e shitjeve ne teren

	 	 

“Artmotion” Sh.p.k. me seli në Prishtinë, Zona Industriale, Rr. “Lidhja e Pejës”, shpalle:

K O N K U R S

Për plotësimin e vendeve të lirë të punës

Agjent/e i/e shitjeve ne teren

Vendi i punës: Ferizaj

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë:

 • Merret me shitjen në terren të produkteve të Artmotion
 • Bën kontratat të reja me klientë rezidencial
 • Përcjellë tërë procesin e instalimit të klienti deri të kyçja
 • Shpërndan materiale promovuese nëpër njësi banesore dhe lagje të caktuara
 • Sugjeron oferta promocionale në lokacione të caktuara.
 • Njofton klientët për produktet dhe shërbime ndaj klientëve,
 • Raporton tek përgjegjësit sipas nevojës

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Diploma e shkollë së mesme ose Diplomë Universiteti (e preferueshme);
 • Përvoje ne shitje, e preferueshme ne industri të njëjte
 • Patentë Shoferi - Obligativ
 • Aftësi të mira të prezantimit dhe komunikimit;
 • Aftësi të shkrimit të raporteve;

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike:

 • CV-në si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollorë të mesme apo universitarë;
 • Dëshmi mbi përvojën e punës në fushën përkatëse;
 • Certifikatat e trajnimeve eventuale;
 • Letër Rekomandime apo referenca eventuale (jo e domosdoshme).

Aplikimi bëhet përmes Butonit Apliko me poshte.

Aplikimet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 15/09/2021, Ora 16:00h.

Shikime 1640
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC