KosInvest

Praktikant/e me mundësi punësimi për Zyrtar/e Kreditor/e (Prishtinë, Prizren, Ferizaj, Drenas, Graçanicë, Viti, Vushtrri dhe Rahovec)

	 	 

KosInvest hap konkurs pune për 

Praktikant me mundësi punësimi në pozitën Zyrtar Kreditor Në zyret: Prishtinë, Prizren, Ferizaj, Drenas, Gracanicë, Viti, Vushtrri dhe Rahovec   

Nëse beson në fuqizimin e familjeve për të krijuar të ardhura dhe vende pune; Nëse beson tek potencijali ekonomik i komuniteteve;  Nëse beson në të ardhme më të ndritshme për fëmijët;  

Apliko në KosInvest   

Te ne mund ta ndihmosh komunitetit tënd!

 KosInvest punon në partneritet me VisionFund International dhe World Vision International, organizata për lehtësim, zhvillim dhe avokim. Ne jemi të angazhuar për permirësim afatgjatë të mirqënies së shoqërisë, e në veqanti të fëmijeve dhe komuniteteve.

 Kërkesat e pozitës janë:

  • Të ketë njohuri bazike në fushën e biznesit dhe bujqësisë;
  • Duhet të jetë i/e mirë për të punuar me njerëzit e komunitetit ku ne punojmë.
  • Aftësi të mira komunikimi, negocimi dhe aftësi të shitjes.
  • Preferohet të jeni nga komuniteti të cilin synojmë ta shërbejmë.
  • Njohja e zakoneve të klientëve në zonën e operimit.  

Student/e apo ata/ato të cilët e kanë përfundu Fakultetin Ekonomik, Fakultetin e Bujqësisë ose relevante. Kandidat që tregon interesim për avancim profesional.

  Është i/e obligueshëm të ketë patent shofer.

Aftësi shumë të mira në të shkruara dhe në të folur në gjuhën shqipe, preferohen në gjuhën serbe dhe angleze. Shkathtësi kompjuterike në MS Word dhe EXCEL.   

Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.CV së bashku me referencat i dërgoni në adresën e mëposhtme: kosinvest@wvi.org

Kujdes: Shëno zyrën për të cilën aplikon në CV.

Afati i fundit për dorëzimin e dokumenteve të kërkuara është 16 Shtator 2021

Shikime 2004
Kategoria Banka
Skadon Ka skaduar!
Orari Intern
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC