Hoja

Front Desk Assistant

	 	 

Front Desk Assistant

Hoja është një kompani e konsulencës e përkushtuar në ofrimin e një pakete shërbimesh për të ndihmuar individët, ekipet dhe kompanitë të përmbushin potencialin e tyre përmes praktikave të mirëfillta të menaxhimit të burimeve njerëzore dhe operacionale. Zyrat tona janë të vendosura në kryeqytetin e Kosovës në Prishtinë.

Hoja kërkon të rekrutoj një Front Desk Assistant për Eco Vent në bazë të specifikave më posht:

Pritet të bëjë më të mirën të mundur në:

 • Mikpritja e klientëve në showroom;
 • Përgjigja në kërkesat e klientëve përfshirë edhe në mediat sociale;
 • Prezantimi i produkteve të kompanisë;
 • Mirëmbajtja e listës dhe orarit të takimeve;
 • Asistimi në punët administrative të zyrës së Drejtorit Ekzekutiv;
 • Dhe detyra të tjera të ndërlidhura me pozitën e punës.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Përparësi është njohja e gjuhës angleze;
 • Nivel i lartë arsimor i dëshirueshëm;
 • Njohja e mediave sociale, azhurnimeve të bazave të të dhënave dhe rrjeteve profesionale;
 • Gatishmëria për të punuar në ekip;
 • Aftësi për të punuar me afate dhe nën presion;
 • Shkathtësi të shkëlqyera analitike dhe vëmendje në detaje.

Konkursi është i hapur deri më 17.09.2021

Në subject të e-mailit duhet të ceket pozita të cilën aplikoni. Të gjithë të interesuarit, dërgoni CV-në tuaj në: hr@hoja-ks.com

Shikime 1259
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC