Tomorrow Nation

Screen-Writer (Shkrimtar\e), Conceptualist, Video Editor

	 	 

Tomorrow Nation është një studio e re dixhitale e pavarur që prodhon përmbajtje argëtuese, pozitive dhe origjinale për një audiencë globale me lokacion në Prishtinë.
Videot qe prodhohen postohen ne kanale tona ne Youtube, qe arrin mbi 3 Milion Abonentë.
Iniciativat aktuale përfshijnë zgjerimin përmes mediave sociale shtesë dhe rritjen e vazhdueshme të ekipit tonë të jashtëzakonshëm, për t'u siguruar fansave tanë më shumë përmbajtje që ata dëshirojnë dhe duan.

Pozitat

 • Screen-Writer ( Shkrimtar\e)
 • Conceptualist
 • Video Editor

Screen-Writer (Shkrimtar\e)

 • Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës Shqipe dhe Angleze (sidomos në të shkruar)
 • Aftësi të forta për të bërë hulumtime të detajuara online (online research)
 • Shkathtësi të forta drejtshkrimore dhe gramatikore.

Conceptualist

 • Aftesi per te bere kerkim te sakt (Researsch)
 • Shkathtesi per te krijuar koncepte te ndryshme.
 • Njohuri te shkelqyeshme te gjuhes Angleze.
 • Aftësi për punë ekipore dhe individuale.

Video Editor
Aftësitë e kërkuara

 • Aftësi të shkëlqyera për redaktimin e videove duke përdorur pakon Adobe, (Premiere Pro, Photoshop...)
 • Të jetë person kreativ, bashkëpunues, kurioz dhe mendje-hapur.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-në emailin: contact@tomorrow-nation.com

Shikime 1592
Kategoria Informatikë
Skadon 10 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC