GermanLingua

Profesor të gjuhës Gjermane (M/F)

	 	 

Rreth GermanLingua

GermanLingua gjendet në Prishtinë dhe është qendër e kurseve te gjuhës gjermane. Kurset organizohen për të rritur dhe fëmijë, në grupe të vogla dhe individuale! Gjithashtu organizon kurse për grupe të veçanta, si për mjek, infermier, arkitekt, inxhinier dhe grupe tjera të interesuar. Po ashtu ofrohen edhe kurse të organizuara për punonjës të kompanive, institucioneve apo organizata tjera, në vendin tuaj të punës!

KONKURS

Për plotësimin e vendit të lirë të punës në GermanLingua.

Pozita: 1 Profesor të gjuhës Gjermane (M/F)

Obligimet kryesore

  • Mban kurset e gjuhës gjermane për Nivelin A1 deri B1

Kualifikimet e nevojshme

Niveli i edukimit

  • Studimet Bachelor ose Master në Gjuhë Gjermane ose në ndonjë fushë të përafërt, por me dëshmi rreth njohjes së gjuhës gjermane në nivelin C1

Përvoja

  • Së paku 1 vjet përvojë mbajtjen e kurseve të gjuhës gjermane

Përshkrimi i punëve dhe aftësitë

  • Planifikon dhe përgatitë mësimin në bazë ditore, mujore dhe periodike (për një nivel);
  • Njofton koordinatorin për mësim, përkatësisht punonjësen e administratës lidhur me mbarëvajtjen e procesit mësimor dhe problemet eventuale që paraqiten;
  • Mbanë evidence të saktë për orët, vijueshmërinë dhe procesin e mësimit sipas rregullave të punës dhe ditarit të mësimit;
  • Është përgjegjës për sigurimin e rregullsisë gjatë procesit mësimor dhe për ruajtjen e inventarit dhe të pajimeve në klasë.
  • Komunikim efektiv edhe punë interaktive
  • Aftësi të theksuara organizative
  • Aftësi për adresimin dhe zgjidhjen efektive të problemeve

Detaje tjera

Kjo pozitë është pozitë me gjysmë orar dhe orar fleksibil

Si të aplikoni

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mail adresen info@germanlingua.net apo ne numrin+383 (0) 48 106 100, +383 (0) 49 196 793

Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.

Afati i fundit për aplikim është 07 Tetor 2021.

Kontaktet:

+383 (0) 48 106 100

+383 (0) 49 196 793

Email: info@germanlingua.net

Ueb: www.germanlingua.net

FCB/ https://www.facebook.com/GermanLingua.ks

Instagram/ https://www.instagram.com/german.lingua/

rr.Perandori Justinian, 10 000 Prishtinë, Kosovë

 

 

 

Shikime 853
Kategoria Edukim
Skadon 12 ditë
Orari Part Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC