IP-Kos

Menaxher/e i/e Rrjetit të Marketeve

	 	 

“IP-KOS” sh.p.k. me numër unik identifikues: 810834673 me adresë në: Rr. Pennsylvania Nr. 41 (Marigona Residence), Graqanicë; 10000, Republika e Kosovës, me datë:02/09/2021 shpall:

K O N K U R S

Titulli i pozitës:  Menaxher/e i/e Rrjetit të Marketeve

 • Përgjegjësitë Kryesore;
 • Organizimi i punës dhe motivimi i punonjësve, në mënyrë që të bëhet e mundur rritja e shitjeve ditore dhe realizimi i objektivave;
 • Të siguroj zbatimin e rregullores së punës nga punonjësit kodin e veshjes;
 • Përgjegjës për trajnimin e stafit të ri dhe pjesemarrjen në trajnime, me qëllim përmirësimin e teknikave të shitjes dhe kujdesit ndaj klientit;
 • Mbikëqyrë dhe vëzhgon të gjitha aktivitetet e blerjes dhe shitjes në pikat e rrjetit;
 • Menaxhon furnizimin e stokut për të gjithë rrjetin e pikave shitëse;
 • Negocimi me furnitorë;
 • Identifikon dhe analizon linjat e reja të produkteve;
 • Organizon dhe monitoron vendosjen e produkteve në rafte në mënyrën e duhur dhe sipas koncepteve bazë të ’merchandising’’
 • Menaxhimi i niveleve te stokut, duke garantuar gjithmone prezencen e produkteve ne market;
 • Përgaditë oferta dhe kampanja të ndryshme, ditore, javore, dhe festave zyrtare;
 • Shqyrton dhe trajton ankesat e klientëve, komentet dhe sugjerimet e tyre;
 • Raportimi korrekt dhe në kohë tek eprorët për elementet që kanë të bëjnë me performancën e pikës së shitjes dhe ndjekjen e konkurrencës direkte;
 • Kryen detyra tjera te caktuara nga mbikëqyrësi;

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme

 • Diplomë universitare, preferohet dega administrim biznesi, menaxhim;
 • Përvojë pune 2 vjet në departament të furnizimit apo të shitjes;
 • Shkathtësi të shkëlqyera komunikative dhe negociuese;
 • Leja e vozitjes – kategoria B.

CV-NË TUAJ ME FOTO PËRMES E-MAIL ADRESËS:

Info@ip-kos.com
Konkursi është i hapur  deri më dt. 20-09-2021

Shikime 1135
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC