Shpërndaje
	 	 

Kompania Agna Kosova, pjesë e kompanisë Agna Group, një prej kompanive më të suksesshme në rajon, kërkon të punësojë në pozicionin Shitës/e pesë (5) pozicione:

 1. Prishtinë – 2 shitës/e
 2. Gjakovë – 1 shitës/e dhe
 3. Prizren – 2 shitës/e
 4. Ferizaj - 1 shitës/e 

Poashtu në pozicionin Merchandiser katër (4) pozicione:

 1. Prizren – 1 Merchandiser
 2. Gjakovë – 1 Merchandiser
 3. Ferizaj – 1 Merchandiser dhe
 4. Vushtrri – 1 Merchandiser.

Kualifikimet për Shitës/e dhe Merchandiser janë:

 •  Të ketë të përfunduar arsimin e lartë
 •  Të ketë pervojë në shitje
 •  Njohje e mirë e paketës Microsoft Office
 •  Patent shofer
 •  Njohja e gjuhës angleze përbën avantazh

Dokumentacioni i kërkuar për aplikim:

 •  Curriculum Vitae (CV)
 •  Referenca nga punëdhënës të mëparshëm (nëse ka)
 •  Letër Interesi

Lutën të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre tek adresa e-mail: mimoza.jetullahu@agnagroup.combesnik.pepi@agnagroup.com

Afati i dorëzimit të CV-së është deri me 15.02.2019.

Shikime
Kategoria Shitje
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US