Travel Mate Agency
500 Vende të lira pune në hotelet më eksluzive të Turqisë!
Shpërndaje
	 	 
Travel Mate hap mundësi punësimi për këto pozita:
  • Shankist/e
  • Kamarier/e
  • Kuzhinier/e
  • Recepsionist/e
  • Mirëmbajtës/e
Travel Mate bëhet urë lidhëse mes teje dhe punëdhënësit. 
  
Puno në hotelet më të mira të Turqisë: Max Royal, The Land Of Legends, Rixos, Sheraton, Hillton etj..
 
Apliko tani në:
 
049 397 500 ose në info@travelmateagency.com.
 
Shikime 5897
Kategoria Hoteleri
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US