Union
Shitës Ambulantiv (5)
Shpërndaje
	 	 

Përgjegjësia: Shitja dhe shpërndarja e mallit për regjionin e caktuar

Edukimi: Shkolla e mesme

Përvoja: NA

Trajnimi: Trajnimi lidhur shitjen dhe shpërnarjen e produkteve (TB)

Detyrat:

 • Percjellja e planit te vizitave sipas regjionit
 • Faturimi me tabletin e kompanise
 • Vizita te klienti dhe identifikimi i nevojave
 • Identifikimi i gjendjes së raftave
 • Prezantimi i gjendjes klientit
 • Deefinimi i kërkesave të klientit dhe furnizimi me mallin e kërkuar
 • Printimi i faturës
 • Identifikimi i kënaqshmërisë së klientëve me produktin/shërbimin e ofruar
 • Ngarkimi dhe shkarkimi me mall
 • Mirëmbajta e mallit sa i përket dëmtueshmërisë dhe afatit të skadencës
 • Sigurimi i kushteve dhe mjedisit të përshatshme të automjetit transportues
 • Raportimi i gjendjes së automjetit dhe sigurimi i pjesëve dhe riparimit nga mirëmbajtja e kompanisë
 • Respektimi i rregullave të komunikacionit

Shkathtësitë tjera:

 • Njohja e punës me kompjuter
 • Njohja e programeve të Office
 • Aftësi për punë nën presion të kohës
 • Aftësi komunikuese

Kandidatet e interesuar duhet te dergojne CV ne adresen: info@union-ks.com deri ne date 22 Shkurt 2019

Kandidatet e seleksionuar do te kontaktohen per interviste.

TAGS: UnionPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1756
Kategoria Shitje
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US