Shpërndaje
	 	 

Kërkojmë tre Operatorë Teknik në fabrikën moderne e pajisur me teknologji CNC të brendeve më të mira botërore për frezime dhe tornime.

Operatorë të përshtateshëm janë me drejtime të makinerisë të mesëm apo të lartë.

Kandidati duhet të ketë shkathëtsi në pune mekanike dhe njohje të kompjuterëve.

E dëshiruar njohja e Solid Works dhe Solid Cam. Mosha e preferuar (17-28).

Aplikimi nëpërmjet e-mail adresës e.kadriu@cnc-noll.com dërgoni CV, të përzgjedhurit do të ftohen me telefon për intervistë.

Numri i kontaktit: +38349802000

 

TAGS: CNC Noll, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime
Kategoria Të tjera
Skadon 6 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US