Deltapharma Kosova
Prezantues Mjekësor për Novartis (3)
Shpërndaje
	 	 

Vende te lira pune, prane Deltapharma-KS

Njoftojme te interesuarit, se Deltapharma-Ks, hap konkurs per 3 vende pune si vijon;

Prezantues Mjekesor per Kompanine Novartis

Kompania Deltapharma-KS, eshte prezente prej disa vitesh ne tregun e Kosoves.

Kompania pervec importit dhe distribucionit, po kerkon te zgjeroje me tej edhe strukturat  e marketingut.

Burimet njerezore konsiderohen si nje aset i vecante per ne!

Nese keni experience dhe aftesi ne fushen e marketingut dhe shitjes se produkteve farmaceutike, atehere aplikoni per poziten ;

 • Prezantues Mjekesor per Kompanine Novartis

Disa te dhena lidhur me kete pozicion;

 • Personi ka per detyre te prezantoje produktet e Kompanise Novartis, tek te gjithe profesionistet e shendetesise, (Mjeke , Farmaci, Institucione shendetesore publike dhe private).
 • Duhet te ndjeke ecurine dhe mbarevajtjen e tyre ne treg.
 • Eksperiencat e mepareshme qe mund te keni  ne fushen e marketingut ne farmaceutike , do te ishin nje avantazh ne perzgjedhjen e konkurenteve.
 • Detaje lidhur me pagesen, si dhe te tjera qe lidhen me vendin e punes, do te jene objekt i diskutimit te drejperdrejte gjate intervistes.

Te gjithe kandidatet, duhet te paraqesin ne aplikimet e tyre me email, keto gjera;

 • CV.
 • Lejen e drejtimit te automjetit, fotokopje (nese nuk e keni kete dokument, nuk do te konsiderohet aplikimi).
 • Dokumentin e shkollimit , diplome, (fotokopje e saj).
 • Dokumente qe vertetojne trajnime te ndryshme (certifikata, fotokopje).
 • Certifikate per gjuhe te huaj, (eshte e preferueshme gjuha Anglisht).
 • Leter reference si dhe mundesi kontakti me punedhenes te ndryshem te meparshem,(do te konsiderohet e dhene e rendesishme).

Afati i fundit per aplikim eshte data deri 15 Shkurt 2019.

Nese paraqet interes per juve, ju lutem aplikoni CV –ne tuaj ne  adresat:

apalushi@deltapharma-ks.com

abdurrahimpalushi@yahoo.com

dhe duke vendosur ne cc:  ecurraj@deltapharma-al.com

Ju mund te telefononi edhe ne numrin +386 49 60 70 50; (pervec dites se premte, shtune dhe diele).

 

TAGS: Deltapharm Kosova, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1861
Kategoria Shitje
Skadon 64 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US