Shpërndaje
	 	 

Posta e Shpejte GEP shpall konkurs për:

  • Postier

Konkursi është i hapur për këto qytete:

  • Prishtinë
  • Gjilan
  • Ferizaj
  • Prizren
  • Suharekë
  • Gjakovë
  • Dragash
  • Pejë

Si të aplikoni?

Ju lutem që të dërgoni CV-në tuaj në email adresen:pune.gep@gmail.com dhe në subject të ceket qyteti për të cilin aplikoni.

Afati i fundit për aplikim është data 20 Janar 2019.

TAGS:  GEP Posta, HumanPowerPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime
Kategoria Transport
Skadon 11 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
Shpallje të Ngjashme Të gjitha
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US