Shpërndaje
	 	 

Oranizata Jo Qeveritare – Banimi Social dhe të Drejtat Pronësore në Kosovë e njohur me akronimet SHPRK kërkon 10 (dhjetë) Juristë të rinjë të cilët dëshmojnë se kanë përfunduar Fakulltetin Juridik por nuk kanë arritur asnjëherë të punësohen.

Projekti është i financuar nga Organizata për Siguri dhe Bashkpunim Europian (OSBE) në Kosovë.

Punësimi i juristëve do të ketëkarakter të përfundimit të punës praktike për juristët e rinj dhe do të zgjatë10 muaj në njërën nga Institucionet Qendrore apo lokale në Kosovë të cilat mirren me çështjet PRONËSORE.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV e tyre dhe vërtetimin nga ATK që nuk figurojnë si përsona që kanë paguar tatim në pagë.

Grupet e cënuara dhe pjestarët e minoriteteve janë të inkurajuar që të aplikojnë

Dokumentet duhet të dorzohen në e-mail addresën: agron.beka@shprk.org  më së largu deri më datën 15.01.2019.

 

TAGS:  SHPRK, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime
Kategoria Juridik
Skadon 4 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US