Gëzimi shpk
Asistente e shitjes për banesa
Shpërndaje
	 	 

Detyrat dhe pergjegjesite:

  • Prezantimi i banesave
  • Informimi i klientav per karakteristikat e materialeve, llojeve, menyra e punimeve etj.
  • Evidentimi i klienteles
  • Kontaktet e klienteve potencial
Kualifikimet:
  • Kandidatja duhet te kete shkollim te larte

Te gjithe te interesuarat mund te aplikojne permes email adreses:

shkelzen@gezimi.biz

 

TAGS: Gezimi shpkGjilanKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1172
Kategoria Shitje
Skadon 21 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US