Besa Security
Vende të lira të punës (74) (Prishtinë, Prizren, Gjakovë, Ferizaj, Pejë)
Shpërndaje
	 	 

Nëse ju zotëroni aftësi të shkëlqyera organizative, aftësi për të frymëzuar dhe zhvilluar të tjerët, jeni të orientuar drejt arritjes së rezultateve dhe dëshironi të përmbushni potencialin tuaj, ne ju ofrojmë një mundësi unike, shansin që të jeni pjesë e Besa Security.

Kompania e Sigurimit “BESA SECURITY” hape vende te reja pune  

Mundësi punësimi i menjëhershëm.

Për këto vende të punës:

  • Menaxher për Sigurimin Themelor - Prishtinë (2)
  • Agjentë/e i Marketingut - Gjakovë (1), Ferizaj (1)
  • Operator i mbikëqyrjes elektronike /video vëzhgimit - Prishtinë (4 punëtorë)
  • Patrullë – Prishtinë (10 punëtorë), Prizren (4 punëtorë), Gjakovë (4 punëtorë)
  • Teknik për Mirëmbajtje/Servisim të Bankomatëve (ATM) – Prishtinë (6 punëtorë)
  • Roje Fizike – Prishtinë (20 punëtorë), Ferizaj (6 punëtorë), Pejë (6 punëtorë), Prizren (10 punëtorë)

Përfitimet:

Page konkurruese

Orari i punës fleksibil

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikimin fillestar:

  • Dëshminë e kualifikimit shkollor
  • Kopja e letërnjoftimit
  • Fletë-aplikacioni (Plotësohet tek Recepcioni në Besa Security)

Aplikacionet për këtë pozite pranohen deri me 18 Janar 2019, ora 17:00

Të gjithë aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet, do të ftohen në intervistë, menjëherë pas aplikimit!

Adresa për aplikim: Zyra Qëndrore e Besa Security (Emshir rr. Jusuf Gërvalla nr.64) Telefoni kontaktues:  049/ 964 618 ose përmes E-mail: info@besasecurity.com

E KE BESËN!

 

TAGS: Besa SecurityPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 756
Kategoria Sigurim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC