Punsohu.eu
Njohës i Gjuhës Gjermane
Shpërndaje
	 	 

Me rastin e hapjes së zyrës së re dhe me zgjerimin e aktiviteteve tona kërkojmë persona profesionalë që t’i bashkangjiten stafit tonë në Prishtinë.

Njohës i Gjuhës Gjermane

 • Si pjesë e stafit tonë të përkthyesve të gjuhës Gjermane, detyrat tuaja do përfshijnë:
 • Performimi i përkthimeve Gjermanisht-Shqip dhe anasjelltas,
 • Përkthimi i dokumenteve,
 • Komunikimi në Gjuhën Gjermane me kompetencë dhe profesionalizëm të lartë, dhe
 • Performimi i aktiviteteve të tjera që e kërkon natyra e punës.

Kualifikimet e kandidatit duhet të jenë si në vijim:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi në Gjuhën Gjermane në të folur dhe në të shkruar,
 • Përvojë paraprake në përkthimin e dokumenteve nga Gjuha Shqipe në atë Gjermane dhe anasjelltas, dhe
 • Preferohet të jeni i diplomuar në Gjuhën dhe Letërsinë Gjermane

Cilësitë personale:

 • Efikas,
 • Qëndrim pozitiv,
 • I orientuar në rezultate,
 • I përpiktë,
 • Komunikativ,
 • Fleksibil dhe
 • I orientuar në arritjen e qëllimeve.

Mirëpresim të gjithë kandidatet e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (letër shoqëruese dhe CV) në adresën apliko@punsohu.eu .

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Afati i dorëzimeve të CV-ve është deri më 31 Janar 2019

Për më shumë info rreth shërbimeve tona vizito: www.punsohu.eu

 

TAGS: Punsohu.euPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 998
Kategoria Telekomunikim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC