Kosova Education Center
Mediator (2 pozita)
Shpërndaje
	 	 

KONKURS PËR PUNË

Pozita: Mediator (2 pozita)

Punëdhënësi: Qendra për Arsim e Kosovës (KEC)

Data e fillimit të punës: 1 shkurt 2019

Data e përfundimit: 31 gusht 2021

Përshkrimin e plotë të projektit “Rritja e përfshirjes në edukimin parashkollor dhe fillor” dhe  përshkrimin e detyrave të punës mund ta shkarkoni në vegzën në vijim: http://www.kec-ks.org/vacancies/K-0021.html

Me rastin e aplikimit duhet të dorëzoni CV-në tuaj dhe Letrën motivuese në adresën vendepune@kec-ks.org deri më 11 janar 2019 në 16.30 h.  Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

*KEC inkurajon kandidatët femra dhe kandidatët nga komunitetet minoritare për të aplikuar

*Projekti “Rritja e përfshirjes në edukimin parashkollor dhe fillor” përkrahet nga Roma Education Fund – REF dhe Komisioni Evropian përmes projektit regjional “Rritja e mundësive të edukimit për nxënësit, studentët dhe të rinjtë rom në Ballkanin Perëndimor dhe në Turqi”.

 

TAGS: KECPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 928
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC