Shpërndaje
	 	 

Konkurs për vende të lira pune

Ndërmarrja Kulinare shpk me seli në Prishtinë është ndërmarrje që furnizon sektorin e gastronomisë me pajisje dhe vegla hoteliere. Në kuadër te zgjerimit të aktiviteteve të saja, shpall konkurs për këto vende te lira pune:

Pozita: Depoist (2 vende pune)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Shkarkon, pranon dhe vendos mallërat ne vendet e duhura
 • Pregadit dhe ngarkon porositë sipas faturave
 • Kompleton dokumentacionin e duhur per shpërndarjen e porosive
 • Transporton dhe shkarkon mallërat sipas orarit te përcaktuar
 • Kujdeset per mirëmbajtjen e depos
 • Detyra tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi

Kualifikimet:

 • Përvojë së paku 2 vite në pozitë të ngjajshme
 • Aftësi planifikuese dhe organizim të punës
 • Diplomë të shkollës së mesme
 • Patent shoferin e kategorisë B
 • I gatshëm për pune ekipore
 • Aftësi të mira kompjuterike, e dëshiruar

Konkursi eshte i hapur deri me 13 janar 2019.

Kandidatët e interesuar mund të dorëzojnë CV-në së bashku me dokumentacionin përkrahës në email adresen zyrtare hr@kulinare.com deri në afatin e caktuar.

Vetëm kandidatët te cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara do të ftohen në intervistë.

 

TAGS: Kulinare, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime
Kategoria Të tjera
Skadon 6 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US